Annonser/omplaceringar

S*Curiouscat's kattungar tillsalu + omplacering

2014-10-26 22:02 #0 av: nitisen

Nu har vi 5st kattungar varav 4st är lediga ännu.  2 finns det intressenter på men det är allt vad det är ännu. De är födda 2014-09-24.

Rödtabby med vit, hona (S*Curiouscat's Frigg), Svartsilvertigré med vit, hane (S*Curiouscat's Ymir), Svarttabby med vit, hane (S*Curiouscat's Fenrir) och rödsilvertabby med vit, hane (S*Curiouscat's Tyr). 

Idag är de 4,5v och har nyss börjat gå på lådan. Leveransklara en vecka  innan julafton (på onsdagen). Perfekta julklappar! Supersociala och härliga. Kryper gärna upp i knät och myser.
Vi står för leverans av kattungen till sitt nya hem men ser gärna att köparen kommer och hälsar på sin blivande familjemedlem.

Så har vi även en omplacering. S*Curiouscat's Augusta, svarttabby med vit (ställd en gång med ett CAC).  Väldigt trevlig och social katt. Gått igenom alla hälsotester enligt mainecoon-kattens hälsoprogram (HD, HCM och pk). Hon är ännu inte kastrerad men tanken är att hon ska kastreras innan försäljning. (Född 2011-06-03)

Vid intresse kontakta Anna Nordqvist på 073-8289372 eller anna.nordqvist00@gmail.com

Curiouscat's följer Maine Coon-kattens hälsoprogram, vad gäller HD, HCM och pk på alla avelsdjur och är noga med att även den tänkta fadern är testad och friskförklarad. Vi avlar framförallt för sällskap men även för utställning. Vårt fokus ligger i att avla fram friska, sunda och sociala katter med fint psyke och temperament.

Anmäl
2015-06-03 01:22 #1 av: skimmer

sikna söta ena !!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.